Nyheter

Addentity Interiör AB

Addentity Interiör brinner för möbler och inredning som matchar och stärker våra kunders varumärke och profil.
Addentity Interiör AB
Addentity Interiör AB6 dagar sedan
Vi är stolta över att ha fått hjälpa Malmö Cityfastigheter att förverkliga deras vision vid renoveringen av deras egna lokal mitt i Malmö City.

Nu kan ni rösta fram detta till Sveriges Snyggaste Kontor 2020! #sverigessnyggastekontor
Addentity Interiör AB
Addentity Interiör AB2 veckor sedan
Malmö Cityfastigheter gjorde en renovering och ombyggnation av sina lokaler mitt i Malmö City. I samband med detta fick vi förtroendet att hjälpa dem med helheten i val av ytskikt, möbler och inredning. Deras befintliga kontorsmöbler återbrukade vi och fräschade upp med hjälp av bland annat nya luckor och växtbehållare på förvaringarna.
Addentity Interiör AB
Addentity Interiör AB2 veckor sedan
Skandia Fastigheter stod inför en renovering av huset som inrymt den gamla Ellenbogenkliniken på Baltzarsgatan 25. När ombyggnaden snart stod färdig fick vi förtroendet att hjälpa till med inredningen av entréplan som skall välkomna de nya hyresgästerna. Resultatet blev en loungegrupp och ett konferensrum som skapades utifrån kundens behov
Addentity Interiör AB
Addentity Interiör AB2 veckor sedan
“På Rejlers nya kontor på The Edge skapade Addentity Interiör miljöer att trivas i. Resultatet blev ett kontor med härliga färgval och mycket naturmaterial. En bra dialog fördes under hela processen och med snabb återkoppling. Vi uppskattar att Addentity Interiör arbetat tätt med bra underleverantörer av bland annat textilier och montörer, detta förenklar och skapar förtroende hos oss som kund.”
– SOFIE BJÖRKETUN, OFFICE ADMINISTRATOR, REJLERS AB
Addentity Interiör AB
Addentity Interiör AB2 veckor sedan
Efter ett lyckat projekt där vi fick förtroendet att skapa interiören inför Servicekubens etablering av kontor i Helsingborg fick vi frågan att även leverera inredningen till det nya kontoret i Malmö. Tillsammans med kunden och rumsbeskrivningarna tog vi fram ett inredningskoncept till Helsingborg som vi sedan översatte till Malmökontoret men i större skala och omfattning. Varje material i lokalerna har valts av omsorg, här samsas rostig corten med douglasgran och balanseras upp av neutralt vita väggar.
Addentity Interiör AB
Addentity Interiör AB2 veckor sedan
HBS Nordic AB är en nordisk distributör av de professionella hudvårdsmärkena Exuviance, NEOSTRATA och Heliocare. När deras lager skulle flyttas fick vi möjligheten att göra om de härliga lokalerna till kontorsytor. Med de råa ytskikten och markanta glaspartierna framkom den industriella känslan som kunden ville komma åt och tillsammans med de stoppade möblerna och dess mjuka former fick vi fram en ombonad och exklusiv känsla. Färgsättningen blev som önskat enligt de grafiska profilerna från deras hudvårdsmärken.