1komma5

1KOMMA5° är en banbrytande aktör inom hållbar energi och smarta hem, där vi fick äran att skapat ett helhetskoncept för deras nya kontor i Hyllie. Genom att kombinera våra expertiser har vi skapat en arbetsmiljö som inte bara är estetiskt tilltalande utan också högst funktionell och hållbar.

En hållbar och harmonisk arbetsplats

Addentity Interiör har skapat ett unikt inredningskoncept för 1KOMMA5° som kombinerar vackra material och moderna möbler för att passa perfekt in i deras nya kontorsbyggnad, helt uppförd i trä. Denna harmoniska sammansättning av estetik och funktionalitet reflekterar företagets åtaganden för hållbarhet och innovation.

Moderna möbler som främjar produktivitet

De moderna möblerna som valts ut för 1KOMMA5° kombinerar stil och ergonomi, vilket säkerställer en bekväm och produktiv arbetsmiljö. Från eleganta skrivbord och bekväma stolar till smarta förvaringslösningar och flexibla mötesrum, varje möbel är noga utvald för att maximera både funktion och estetik. Den moderna designen kompletterar träbyggnadens naturliga skönhet och skapar en dynamisk arbetsmiljö.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation