Om projektet

När Mellby Gård flyttade till nya lokaler för ett antal år sedan fick vi frågan att hjälpa dem med inredningen, när det nu återigen var dags för flytt fick vi äran igen. Eftersom befintliga möbler var i fint skick var önskan att ta med dessa men att göra kompletteringar som skapar en mer ombonad känsla. Resultatet blev att vi lyckades återanvända det mesta men gjorde kompletteringar som fick möblerna att kännas som nya. Stor vikt har lagts på detaljer – här skall det kännas som hemma.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material i ett monokromt tänk skapar en stark och helt unik rumsupplevelse”

– Addentity Interiör

MÖTESRUM

Ett tyst, lite mörkare rum, för det enskilda mötet.

UTSIKT MED PULS

Med utsikt över Malmö Centralstation och dess puls. Här slår man sig gärna ner för ett bekvämt möte i en trivsam miljö. Draperi på väggen är inte bara dekorativt och ombonande, här bakom täcks också en skrivtavla som annars kan ge ett rörigt intryck.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar eller är du intresserad av att starta ett projekt med oss? Kul! Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt som möjligt.