Om projektet

När Fingerprint Cards beslutade sig för att flytta kontoret från Lund till Malmö fick Addentity Interiör förtroendet att hjälpa till med inredningen. Blå och gröna toner i kombination med vita ytskikt blev ett genomgående koncept i lokalerna.

”Addentity Interiör är lyhörda, service-minded och har förmågan att skapa både kreativa och praktiska inredningslösningar. Och de ser alltid till att vi blir nöjda. Sådant uppskattar jag!”

– Åsa Sköld, Office Assistent, Fingerprint Cards

Bordsskärmar skapar lugn

På de flesta arbetsplatser delas kontorsytor av många kollegor. Här fyller bordsskärmen två viktiga funktioner – att rama in den personliga arbetsplatsen och skapa en lugnare arbetsmiljö.

Olika möten kräver olika möbleringar

Vissa möten är formella, andra informella. Några är loungiga och andra kreativa. En barbordsmöblering uppmuntrar till ett mer aktivt möte, som lätt kan växlas mellan stående och sittande. Addera gärna till många whiteboards eller glasskrivtavlor i dessa utrymmen.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar eller är du intresserad av att starta ett projekt med oss? Kul! Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt som möjligt.