Hilti

Efter 31 år i skånska Arlöv flyttade Hilti sitt svenska huvudkontor till ett av Malmös största företagscenter, The Point i Hyllie. Med ett långt och gott samarbete i bagaget fick vi äran att inreda de nya lokalerna. I nära dialog med Hiltis arbetsgrupp processade vi fram den perfekta lösningen för både ytskikt, planlösning och materialval. Det blev en skön mix av flexibla och fasta arbetsplatser, tysta zoner för koncentration och ytor för kreativitet och samvaro. Allt med ett starkt fokus på hållbarhet.

Unika lösningar

För att förmedla Hiltis världsledarskap inom bygg och konstruktion skapade vi en rad unika lösningar i projektet. Receptionsdisken och produktdisplayerna specialritades och byggdes på plats innan de mikrocementerades för att få fram önskad känsla av betong. Sektionssoffan Bob från Blå Station integrerades med specialkonstrurerade socklar och en kub som vi ritade och producerade med ett lokalt snickeri. Även kökets och matplatsens rumsavdelare, med sittbänkar i ek och sittdynor i läder, är ritade och byggda för Hilti.

Närproducerat och hållbart

Mjuka färger och naturmaterial är genomgående tema i inredningen. Liksom det stora fokuset på hållbarhet och miljö. Nästan all inredning är genomgående producerad av leverantörer i Sverige, med tonvikt på Skåne och Småland.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation