Våra varumärken

Vi har långa och fina relationer med Skandinaviens och Europas främsta designers och producenter. Här finns allt från prisvärda lösningar till de mest exklusiva varumärkena. Det är få, om ens någon, som kan slå vår bredd och alla de möjligheter vi kan välja mellan för att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt och din budget.

Occhio

Mads Mikkelsens favoritlampor från Tyskland! Occhio är en spännande, innovativ nyskapare inom belysningsbranschen med hundratals prestigefyllda designpriser på hyllan.

Med Occhios ”touchless control” kan du tända, dimra, ändra färgtemperatur och släcka ljuset med en handrörelse. Givetvis kan du styra alla armaturer från Occhio med mobilen och förinställa belysningen i ditt hem eller på kontoret.

B&B Italia

B&B Italia har blivit världskända genom sitt stora fokus på funktionalitet, konstnärligt uttryck och en kvalitet i toppklass. Deras möbler står för tidlös elegans och är resultatet av kreativa samarbeten, innovation och en djup designkunskap.

B&B Italia designar och tillverkar exklusiva möbler och inredningskoncept för både privata hem och offentlig miljö. Stilikonen Camaleonda finns att provsitta i vårt showroom!

Living Divani

Italienska Living Divani är kända för sina unika och elegant utformade möbler. Med sin passion för design och hantverk har Living Divani blivit en ledande aktör inom möbelbranschen och erbjuder allt från soffor och fåtöljer till sängar och tillbehör.

Alla Living Divanis produkter är tillverkade med högkvalitativa material som läder, textilier och trä, och är designade för att erbjuda en unik kombination av komfort och stil.

Asplund

Asplund är ett välrenommerat, svenskt möbelföretag med fokus på kvalitet och design. Och hållbarhet, med produkter som håller i generationer. Inredning från Asplund kännetecknas av en kombination av enkelhet, elegans och funktion, och är ett utmärkt val om man söker modern och stilren inredning.

Asplund har ett brett utbud av möbler för alla rum i hemmet, inklusive sovrum, vardagsrum, kök och hall.

Några av de varumärken vi jobbar med

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation