Vårt arbetssätt

I varje projekt, litet som stort, ser vi till att du får högsta service från idé till materialval och leverans. Vi älskar allt som har med inredning att göra och det präglar alla våra uppdrag – oavsett om du bara vill ha en ny arbetsstol eller behöver ett helt nytt inredningskoncept.

Från skiss till verklighet

Verkliga skisser. Till vänster vår 3D-ritning och till höger ett foto av slutresultatet.

Så här går det till – steg för steg

Det första mötet

Vi börjar med ett gemensamt möte – i vårt showroom, hos er eller online. Vi lyssnar till era mål och förväntningar, vilken känsla och vilka funktioner ni vill uppnå, ert behov av hjälp (bara delar eller helheten) mm.

Vi delar spontana tankar, idéer och ställer frågor, och försöker få en uppfattning om ungefärlig budget och tidplan.

Det första mötet

Nu börjar det roliga

Till vår första presentation tar vi fram skisser och moodboards där vi försöker fånga känslan ni beskrivit och presenterar våra idéer om produktval och färgsättning. Tillsammans kommer vi fram till känslan slutresultatet ska ha.

Nästan som på riktigt

Efter godkänd moodboard ritar vi ut ytorna och möblerar upp dem – med inredning, mattor, textilier och belysning. Allt presenteras i 2D och 3D för att ge en realistisk känsla av rum, volym och produkter. En ’sneak peek’ på verkligheten, kan man säga. Utöver det kompletta inredningsförslaget med utvalda möbler ingår också förslag på materialval och färgsättningar

Vi diskuterar, tar emot feedback och reviderar till slutligt förslag som känns 100% rätt.

Material, strukturer, färger

Här går vi steget djupare och tittar på fysiska prover, tyger och diskuterar olika kombinationer och val. Tillsammans går vi igenom olika alternativ och syftet bakom valen.

Budget och siffror

Vi tar fram en grov kalkyl baserat på vad vi kommit fram till för att ge en uppfattning om prisbilden. Behövs något justeras så gör vi eventuella byten för att nå rätt slutresultat och budget.

Snart är allt på plats!

När alla val är satta genomför vi samtliga inköp och kontrollerar bekräftelser från respektive producent. Vi leveransbevakar och ser till att allt levereras på utsatt tid. Våra erfarna montörer monterar och sätter det hela på plats, så att ni sedan kan njuta av det färdiga resultatet.

Projekt vi är extra stolta över

Hållbart i Hyllie

Hilti, Malmö

En skön mix av flexibla och fasta arbetsplatser, tysta zoner för koncentration och ytor för kreativitet och samvaro. Ta en titt!

Exklusivt i Spanien

Privat villa

Andalusien möter Norden i denna drömvilla på 350 kvm i tre plan med härliga utemiljöer på spanska solkusten.

Arbetsplatser där man trivs

Kontor &
offentlig miljö

Miljöer att skapa, producera, mötas och trivas i. Företagets inredning påverkar alla och hållbarhet, ergonomi och funktionalitet är ledord när vi skapar kontorsmiljöer och inreder företag, institutioner, hotell och restaurang.

Kontor

Från dröm till verklighet

Villor &
privata hem

Dags att förnya hemma? Eller inreda en hel villa eller lägenhet från start? Vårt team av inredare är experter på att hitta den perfekta lösningen som matchar dina designdrömmar och budgetar – och visualisera allt i 3D.

Ett rutinerat team vid din sida

Arkitekt-
support

Med över 20 års erfarenhet från inredningsbranschen stöttar vi Sveriges arkitekter med djup och bred produktkunskap. Vi tar fram kalkyler och hjälper till att hitta produktalternativ som matchar hållbarhetskrav och budgetar. Vi hjälper till med materialprover från alla ledande tillverkare och säkerställer projekten med måttagning på plats. Och ordnar provmöbler såklart!

Så här arbetade vi med Studio IDA för Lantmännen.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation