Malmö Cityfastigheter Djäknegatan 5

När Malmö Cityfastigheter flyttade till sina nya lokaler på Djäknegatan 5, fick vi återigen frågan att inreda deras nya kontor! Här fick vi hjälpa till att ta fram alla ytskikt och material till en gammal lokal i K-huset. Fokus skulle ligga på känslan av att känna sig ”hemma hos”.

Hållbart och klassiskt

Eftersom Malmö Cityfastigheter redan hade en hel del bra möbler valde vi att återanvända mycket befintligt och addera nya hållbara klassiker som kan följa med i många flyttar!

Känsla: ”hemma hos”

När vi designade MCFAB’s nya kontor hade vi ett tydligt mål i sikte – att skapa en miljö där deras medarbetare och kunder känner sig lika bekväma som hemma. Varje detalj, från den mjuka belysningen till de omsorgsfullt utvalda möblerna, har noggrant utformats för att främja trivsel och produktivitet. Vi har skapat en plats där man kan varva ner i en avkopplande atmosfär samtidigt som man är inspirerad att göra sitt bästa arbete.

Foto: Cecilia Hörstedt, Malmö cityfastigheter AB.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation