Notified

Vi fick förtroendet att hjälpa kommunikationsbyrån Notified med möbler och inredning till deras nya lokaler på Gängtappen i Malmö. Med bas i deras rumsbeskrivning och färgsättning valde vi med stor omsorg möbler, belysning och textilier för att på bästa sätt skapa en så bra helhetskänsla som möjligt. Den monokroma färgsättningen skapar ett modernt och inspirerande intryck till Notified och deras medarbetare.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material i ett monokromt tänk skapar en stark och helt unik rumsupplevelse.”

— Addentity Interiör

Olika typer av möten

Lågt sittande i fåtöljer är ofta en utmärkt lösning i mindre mötesrum. Variationen av olika möbleringar på kontoret bjuder in till olika typer av möten både formella och informella.

Monokromt

De monokroma färgerna tas upp i detaljer som speglar och pendelarmaturer. Underredena har vi valt att lackera i en specialfärg.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation