Svenska Hus

I samband med att Svenska Hus förvärvade kontorsfastigheten på Kungsgatan valde man att flytta in Malmökontoret på översta våningen. Kontoret uppdaterades med helt nya ytskikt, nya glaspartier både invändigt och utvändigt för att ge en stramare och modernare helhet samt sätta den nya standarden för huset. I samarbete med Kanozi arkitekter fick vi förtroendet att leverera inredningen till samtliga ytor.

”Duktiga och engagerade inredare med stor förståelse för kunden och dess behov av möbler och inredning kopplat till en utsatt budget. Addentity Interiör var mycket lyhörda genom hela processen och återkopplade löpande vilket resulterade i en mycket bra helhet. Vi är väldigt nöjda med deras arbete.”

— Anna Hurtig, Uthyrningsansvarig Svenska Hus

Genomtänkt helhet

Växter, trä samt naturfärgade tyger i kontrast med korrigerad plåt och svartlackerad metall ger ett modernt och ombonat intryck i alla gemensamma utrymmen som entré och lunchrum. I lunchrummet valdes en barsoffa från Forma Form i kombination med barstolar från Menu. Barhöjden bjuder in till en skön känsla för avkoppling och samvaro.

Det funktionella konferensrummet

Konferensrummet är ett rum som skall bjud in till både korta och längre möten. Konferensstolar på hjul bidrar till ett mer aktivt möte och möjligheten att lättare interagera med mötets olika deltagare.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation