Villa Romana

I spanska Nerja reser sig en vacker och stilren villa i tre plan, med utsikt över medelhavet. En nybyggd dröm på 350 kvm som kombinerar det andalusiska och nordiska formspråket både exteriört och interiört. Vi fick vara med från början och tog fram all färgsättning och inredning till husets alla rum, från de öppna, sociala ytorna till de sex sovrummen, vinprovningsrum mm.

”Vi är imponerade av hela processen. Att få se allt i 3D gjorde en otrolig skillnad, liksom att teamet fanns på plats i Spanien för att ta kontrollmått. Service i toppklass!”

Jakob Ståhl

Avslappnad elegans

Briefen var tydlig – luftig elegans med en avslappnad men exklusiv känsla. Efter det första mötet tog vi fram idéer och moodboards som vi gick igenom tillsammans. Efter godkännande ritade vi upp rummen i 3D med möbler, mattor, textilier och belysning innan vi satte de sista detaljerna. En process som famljen uppskattade mycket. Klicka här för att se hur den går till.

För säkerhets skull

Vi kommer ofta ut och kontrollmäter inför beställning av textilier och gardiner. Att säkra måtten före sömnad sparar mycket tid och pengar, annars kan det lätt bli fel – till och med i nybyggnationer. Då är det en stor fördel att teamet på Addentity Interiör finns på plats både i Sverige och Spanien.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation