Lant­männen

I Västra Hamnen i Malmö har Lantmännen byggt ett helt nytt kvarter. Med stort hållbarhetsfokus samsas nu kontor, lägenheter, restauranger och butiker med utsikt över stad och hav. Hit kunde de 270 medarbetarna, som tidigare varit utspridda på olika kontor, flytta samman och få en kreativ och inspirerande arbetsplats. Ett prestigeprojekt på flera våningsplan, som Addentity Interiör fick äran att inreda tillsammans med arkitekt Caroline Wetterdal på Studio IDA.

“Addentity är en fantastisk samarbetspartner! De har alltid hög flexibilitet, uppföljning i toppklass och är smidiga i processen. Vi känner oss alltid mycket trygga – både i små och stora projekt.”

Anna Svensson, Partner, Workpoint

Nära samarbete med arkitekten

Det här projektet ville alla jobba med! I hård konkurrens blev vi till slut utvalda att få jobba med projektets arkitekt, Caroline Wetterdal, Studio IDA. Ett fint samarbete, där vi fungerade som ett bollplank för att hitta den bästa lösningen för kunden och deras budget. Det är en konst faktiskt, att med största respekt för det formspråk som arkitekten har tagit fram identifiera mer hållbara eller kostnadseffektiva alternativ till det som föreskrivits. Här kommer vår djupa produktkunskap till sin rätt, och i vår täta dialog med arkitekten lyckades vi komma ner i budget och samtidigt bibehålla funktion och design.

Vi älskar att samarbeta med arkitekter. Läs gärna mer om hur vi jobbar här.

Perfektion i olika steg

Inför sömnaden av alla gardiner och textilier mätte vi alla glaspartier på plats. Det blev en del, men så ska ju allting vara perfekt när det kommer på plats. För att leverans och montering skulle ske så smidigt som möjligt i detta omfattande projekt, bestämdes tillsammans med projektledaren Anna Svensson på Workpoint att leveransen skulle ske i tre etapper – före, under och efter sommaren.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation