Sigma Connect­ivity

Sigma Connectivity har sedan 2013 fyllt upp 4000 kvadratmeter med den bästa kompetensen industrin har att erbjuda för att driva de många egna laboratorier som tidigare ägdes av Sony Mobile. Addentity Interiör fick förtroendet att, tillsammans med Sigmas egna Industridesigner Tina Lekeberg, hjälpa till med möbler och inredning.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material är ett utmärkt sätt att hålla kostnaderna nere, men fortfarande skapa en helt annan miljö och i följd att förändra den känsla som någon, anställd eller kund har, när de går in i ett rum.”

— Tina Lekeberg, ID designer Sigma Connectivity

Genomtänkt helhet

Alla ytorna är genomtänkta och kreativa med sin färgsättning och bredd av inredningsval. Skrivtavlor och gardiner i ton med väggfärgen, tillsammans med mattor och armaturer som binder ihop möblerna ger en fin helhet.

Färgpalett

Den färgpalett som användes inspirerades av en 3M Dichroic-Film som klär glaspartierna på deras första våningsplan. Pastellfärgerna tas upp i möblerna, gardinerna och mattorna genomgående på deras 3 våningsplan.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation