Om projektet

Sigma Connectivity har sedan 2013 fyllt upp 4000 kvadratmeter med den bästa kompetensen industrin har att erbjuda för att driva de många egna laboratorier som tidigare ägdes av Sony Mobile. Addentity Interiör fick förtroendet att tillsammans med Sigmas egna Industridesigner Tina Lekeberg, hjälpa dem med möbler och inredning till renoveringen av deras 3 våningsplan.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material är ett utmärkt sätt att hålla kostnaderna nere, men fortfarande skapa en helt annan miljö och i följd att förändra den känsla som någon, anställd eller kund har, när de går in i ett rum”

– Tina Lekeberg, ID designer Sigma Connectivity

Genomtänkt helhet

Alla ytorna är genomtänkta och kreativa med sin färgsättning och bredd av inredningsval. Skrivtavlor och gardiner i ton med väggfärgen, tillsammans med mattor och armaturer som binder ihop möblerna ger en fin helhet.

Färgpalett

Den färgpalett som användes inspirerades av en 3M Dichroic-Film som klär glaspartierna på deras första våningsplan. Pastellfärgerna tas upp i möblerna, gardinerna och mattorna genomgående på deras 3 våningsplan.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar eller är du intresserad av att starta ett projekt med oss? Kul! Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt som möjligt.