Exuviance

HBS Nordic AB är en nordisk distributör av de professionella hudvårdsmärkena Exuviance, NEOSTRATA och Heliocare. När deras lager skulle flyttas fick vi möjligheten att göra om de härliga lokalerna till kontorsytor. Med de råa ytskikten och markanta glaspartierna lyftes den industriella känslan som kunden ville komma åt och tillsammans med de stoppade möblerna och dess mjuka former fick vi fram en ombonad och exklusiv känsla. Färgsättningen blev som önskat enligt de grafiska profilerna från deras hudvårdsmärken.

”Vi visste att lokalerna hade en väldig potential, men är otroligt glada över att få potentialen förverkligad med råge genom Addentity Interiörs eminenta hjälp som resulterat i en plats som vi alla trivs otroligt bra i!”

— Katarina Krznaric Mesán, Vice VD, HBS Nordic AB

Ombonat

Små mötesrum med högt i tak och råa ytskikt kräver värme för trivsamhet, med små medel så som heltäckningsmatta och stoppade möbler uppnås denna känsla.

Minimalistisk

Att göra någonting av långa korridorer kan ibland vara en utmaning.
Den vägghängda förvaringen från HAY går i hand med den industriella känslan och tillsammans med en ”eye catching” fåtölj från Källemo blir det stilrent och minimalistiskt.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation