Mellby Gård

För ett antal år sedan, när Mellby Gård flyttade till nya lokaler, fick vi frågan att hjälpa till med inredningen. När det nu var dags för nästa flytt fick vi äran än en gång. Eftersom befintliga möbler var i fint skick var önskan att ta med dessa, men samtidigt göra kompletteringar som skapar en mer ombonad känsla. Resultatet blev en fin mix, som fick befintlig inredning att kännas som ny. Stor vikt har lagts på detaljer – här skall det kännas som hemma.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material i ett monokromt tänk skapar en stark och helt unik rumsupplevelse.”

— Addentity Interiör

Mötesrum

Ett tyst, lite mörkare rum, för det enskilda mötet.

Utsikt med puls

Med utsikt över Malmö Centralstation och dess puls. Här slår man sig gärna ner för ett bekvämt möte i en trivsam miljö. Draperi på väggen är inte bara dekorativt och ombonande, här bakom täcks också en skrivtavla som annars kan ge ett rörigt intryck.

Get in touch for help or inspiration

Contact us by phone or email, or come by our showroom on Engelbrektsgatan 20 in Malmö, and we’ll discuss your project and show you the latest and greatest from Scandinavian and European designers.

It’ll be inspiring, we promise.

Phone: +46 760 213 781
info@addentityinterior.se

Welcome to an international world of design, right in the center of Malmö

Visit our
showroom in Malmö

Big or small, we look forward to discussing your project.

Book a free
consultation